onze identiteit

Bij AVW2 zijn we al sinds 2012 gedreven om woningcorporaties naar nieuwe hoogten te tillen. Met ruim 300 gecombineerde manjaren aan ervaring zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van dienstverlening, vergroten van efficiëntie en het creëren van een onvergetelijke klantbeleving voor onze partners in de sector.

Onze aanpak is integraal, gericht op zowel organisatietransformatie als individuele groei. Bij ons vind je geen standaardoplossingen - we doorgronden problemen snel, dagen de opdrachtgever uit met onorthodoxe en creatieve ideeën en leveren tastbare resultaten met scherpe analyses en gedurfde acties.

Doe mee met AVW2

De vier D's - Denken, Doen, Drive en Durven - vormen ons DNA. We zijn niet alleen zelfverzekerd en eigenzinnig, maar hechten ook waarde aan een vleugje humor. Bij AVW2 krijg je niet alleen wat je vraagt, maar wat je écht nodig hebt om te gedijen in een omgeving die constant in beweging is.

Sluit je aan bij ons team en breng jouw ervaring in om deel uit te maken van onze passie voor voortdurende impact en vooruitgang!

dit is AVW2

van gelukscafé tot samen sporten

Foto 1
Foto 2

ons DNA

Denken - Doen - Drive - Durven

Foto 3

De AVW2'ers

zijn expert op hun vakgebied

hier zijn we trots op!

ontwikkelingen bij AVW2

© 2024
Created by LR Internet