Reinout Schoone

Bij de klant

Al geruime tijd ben ik als (interim) manager actief in de corporatiesector. Het transformeren van de ‘verouderde’ vastgoedportefeuilles tot omgevingen waar mensen graag verblijven, geven mij de nodige energie. Waardecreatie en sturing op zowel financieel- als maatschappelijk rendement zijn hierbij maatgevend.

Door een brede vastgoedachtergrond ben ik in staat om de vastgoedstrategie op pragmatische wijze te vertalen naar concrete projecten. Breed draagvlak en het initiëren van goede (zelfstandige) projectteams zijn hierbij bepalend voor het succes. Hiermee heb ik reeds mooie resultaten behaald waarbij invulling is gegeven aan de ambitieuze opgaaf waar de sector voor staat.

Bij AVW2

De complexiteit van de corporatiesector vraagt om een brede visie waarbij gebruik wordt gemaakt van ieders expertise. Ik draag er graag aan bij om mijn kennis en ervaring te delen met de collega’s van AVW2. Samen komen we verder! Dit met als doel om van elkaar te leren en te ontwikkelen opdat maximale waarde voor de sector wordt gecreëerd. Ik word graag ingezet bij vraagstukken rondom vastgoedsturing, assetmanagement of als interim manager Vastgoed.

Reinout privé

‘Anders denken, gewoon doen’ is zowel zakelijk als privé passend bij mijn levensinstelling. Dit vertaald zich in een positieve houding waarbij uitdagingen niet uit de weg worden gegaan. Ik sport veel (tennis, padel), maar hou zeker ook van het bourgondische leven wat Noord-Brabant te bieden heeft.

Ik ben getrouwd en heb 3 puberkinderen. Mijn zakelijke ervaringen omtrent verwachtingsmanagement en/of onderhandelingstactieken komen dan ook goed van pas.    

 

terug naar overzicht
Reinout Schoone
© 2024
Created by LR Internet