herken je dit?

Wij brengen mensen in beweging en organisaties: dat is ons motto. Of je nu aan de slag gaat met het optimaliseren van processen, inhoudelijke vraagstukken of organisatieveranderingen, altijd begint (en eindigt) het bij de mens. Vaak is het terugdringen van bedrijfslasten of een betere klanttevredenheid het hogere doel. AVW2 organiseert de beweging direct met de persoon, maar ook met het team.

Na corona zijn we steeds meer hybride gaan werken. Dat is voor organisaties, teams en individuen zoeken naar een nieuw evenwicht. Van een nieuwe balans tussen thuis en op kantoor. Van inzichten die ons leren dat niets meer vanzelfsprekend is. Tegelijkertijd hebben we te maken met een krappe arbeidsmarkt, nieuwe ontwikkelingen. Dat betekent: werk aan de winkel.

Dit kregen wij al voor elkaar

Al vóór de coronacrisis ondersteunden wij woningcorporaties bij hun teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Met SpiralDrives ontwikkelden we een methodiek die helpt bij het herkennen van drijfveren en wat mensen beweegt. Zo hielpen we processen optimaliseren en mensen in hun kracht zetten. Met als ultieme resultaten: 1) dat de klant (huurder) meer tevreden was, 2) de bedrijfsvoering efficiënter, en 3) mensen het plezier in het werk hervonden.

We doen het samen

AVW2 is partner van SpiralDrives, het startpunt voor effectieve ontwikkeling van mens, team en organisatie. Wij gebruiken het gedachtegoed en de instrumenten van SpiralDrives om mensen en teams in beweging te brengen. Soms als onderdeel van een project (bijvoorbeeld op het gebied van ICT, procesverbetering of vastgoedsturing). Soms als hulpmiddel bij het coachen van individuen of teams. Maar ook bij de volgende stap in jouw carrière.
Al deze instrumenten zijn procesgericht: vrij van oordeel geven ze een krachtige impuls aan ontwikkeling. En dat allemaal op basis van inzicht. SpiralDrives is praktisch en uitnodigend, waardoor mensen op een natuurlijke wijze eigen verantwoordelijkheid nemen en (pro)actief in beweging komen richting gestelde doelen.

contact opnemen

onze klanten

aan het woord

© 2024
Created by LR Internet