herken je dit?

Je werkt dagelijks met processen en vaak lopen meerdere processen door elkaar heen, van mutatie tot onderhoud tot verhuur. Daar heeft jouw organisatie zijn handen vol aan. Het gevolg is dat je niet elke dag stilstaat bij de vraag waarom en waarvoor je aan het werk bent. Laat staan bij de vraag hoe je jouw processen beter maakt voor je huurders.

Dit kregen wij al voor elkaar

De kracht van verbeteren zit in het begrijpen van de verandering. Daarom laten wij mensen zien wat veranderingen concreet teweeg brengen in het proces. Dat inspireert hen om zelf oplossingen te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Dit inzicht helpt hen om de verandering sneller en beter te realiseren én het garandeert borging van de nieuwe aanpak. AVW2 weet als geen ander wat ervoor nodig is om mensen in beweging te brengen.

We doen het samen

Doordat wij de processen bij verschillende corporaties hebben doorleefd, kunnen wij nieuwe inzichten aandragen. Dat doen we altijd met een frisse blik. Maar AVW2 neemt het nooit over. Uw mensen gaan zelf aan de slag om de verbeteringen te realiseren. Wij ondersteunen ze met hulpmiddelen en verbeterinstrumenten die we speciaal voor woningcorporaties ontwikkelden. Als AVW2 kiezen we steeds voor de passende rol als adviseur, klankbord, begeleider of coach. Het resultaat: jouw organisatie is in staat om zelf de verbeteringen door te voeren en te continueren.

contact opnemen

Foto Mark Koolman

Contact met Mark

0610065947
mark.koolman@avw2.nl

onze klanten

aan het woord

© 2024
Created by LR Internet