De woningzoeker

AVW2 werkte als projectmanager mee aan de realisatie van de vernieuwde website van de Woningzoeker, een samenwerkingsproject van Beter Wonen IJsselmuiden, deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ.

De vernieuwde website is gebruiksvriendelijk en ook goed te gebruiken op de telefoon en de tablet. Er zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de website, zoals het bijhouden van reacties op woningen, het uploaden van documenten en een uitgebreide kennisbank. Tot slot heeft de nieuwe Woningzoeker een compleet vernieuwd, eigentijds uiterlijk gekregen. Gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden voor digitale dienstverlening zijn de uitgangspunten geweest voor dit project. Leverancier van de website is Zig Websoftware. 

Alle partijen zijn blij met deze vernieuwde website en ook wij zijn erg blij met het behaalde resultaat!

Onze inzet en ervaring (en uiteraard ook die van anderen) maakte dit project tot een succes. Wilt u weten op welke wijze we dit project gemanaged hebben en hoe we onze bijdrage geleverd hebben aan dit succes? Mail ons op info@avw2.nl of bel met Mark Koolman op 06 10065947 of met Jos Vervoort op 06 51433439.

Terug naar overzicht
De woningzoeker
© 2024
Created by LR Internet