herken je dit?

Jouw ICT is bedoeld om de efficiency te verbeteren, de dienstverlening aan de huurder te vergroten en om meer de grip te krijgen op bedrijfsvoering. Je bent echter niet tevreden over de bijdrage die de ICT op dit moment levert. Maar waar ligt dat aan? Aan het systeem, aan de leverancier of aan je eigen organisatie? Hoe kom je erachter? Maar vooral: hoe wordt het opgelost?

Dit kregen wij al voor elkaar

AVW2 heeft al vele corporaties met succes geholpen om uit hun bestaande ICT-systemen het maximale te halen. We brengen teamleiders, kern- en eindgebruikers in de positie om ICT beter te benutten in de dagelijkse praktijk. Daarnaast geven we het bestuur en de directie de instrumenten om (meer) rendement te halen uit ICT.

Het resultaat is tweeledig:

  1. Tevredenheid bij de gebruikers
  2. Meer grip op ICT – en daarmee op de gehele bedrijfsvoering.

Dat kunnen we ook voor jou realiseren.

We doen het samen

We realiseren tevredenheid en meer grip op de bedrijfsvoering. Dat doen we niet vóór je, maar met je. Je collega’s gaan zelf aan de slag om de verbeteringen te realiseren. Wij ondersteunen ze met hulpmiddelen en verbeterinstrumenten die we speciaal voor woningcorporaties ontwikkelden. Als AVW2 kiezen we steeds voor de passende rol van adviseur, klankbord, begeleider of coach. Het resultaat: jouw organisatie is in staat om zelf de verbeteringen door te voeren en te continueren.

contact opnemen

onze klanten

aan het woord

© 2024
Created by LR Internet