Thijs Pare

Thijs bij de klant

Waar ik energie van krijg? Als ik organisaties mag helpen hun (vastgoed)keuzes te optimaliseren. Ik ben sterk in het vereenvoudigen van complexe materie en het maken van een heldere vertaling naar concrete oplossingsrichtingen. Ik ben zowel projectmatig als procesmatig sterk onderlegd, flexibel, prestatiegericht en werk graag samen met mensen aan concrete resultaten.

Thijs bij AVW2

Continu groeien en ontwikkelen staan bij mij hoog in het vaandel. In het halen en brengen van kennis en vaardigheden herken ik een mooie balans tussen mijzelf en mijn collega’s bij AVW2. Ik breng hierbij onder andere kennis rondom vastgoedsturing binnen woningcorporaties; een mooie kapstok om ‘continu verbeteren’ aan op te hangen. (Thijs maakt deel uit van de Innercircle van AVW2)

Thijs privé

Ik woon in hartje Deventer met mijn vrouw en twee schoolgaande kinderen. We genieten van de tijd met elkaar. De weekenden besteed ik zo mogelijk aan zweefvliegen: de ideale manier om de focus even volledig te verleggen en de batterij weer op te laden.

terug naar overzicht
Thijs Pare Thijs Pare
© 2024
Created by LR Internet