Ronald Dreuning

Ronald bij de klant

Mijn energie en kennis deel ik graag met de klanten waar ik mee werk. Ik werk doelgericht en heb daarbij oog voor de mensen waar ik mee werk. Door mijn vele jaren ervaring in de sector kan ik het verschil maken in mijn opdrachten. En mijn enthousiasme en betrokkenheid helpen daarbij om dat te bereiken.

Ronald bij AVW2

Al jaren ben ik actief ik de sector op verschillende functies en deze ervaring deel ik graag met mijn AVW2-collega’s. En tegelijkertijd blijf ik leergierig en leer ik dagelijks van de kennis en ervaring van mijn collega’s . Met mijn no-nonsense mentaliteit voel ik me als een vis in het water bij AVW2. Ik ga ik voor het hoogst haalbare maar wel met een dosis humor en zeker ook met oog voor de mensen waarmee ik dit mag doen.

Ronald privé

Samen met mijn vrouw en 4 kinderen woon ik in Zwolle. De dynamiek van het drukke leven met dit gezin geeft mij al veel voldoening. We gaan graag met ons allen lekker op vakantie naar de zon. In mijn vrije tijd fiets ik graag , in de wintermaanden zwem ik en als bestuurslid zet ik me in voor de atletiekvereniging in Zwolle.

terug naar overzicht
Ronald Dreuning Ronald Dreuning
© 2024
Created by LR Internet