Jos Vervoort

Jos bij de klant

Mijn meerwaarde bij klanten is dat ik kan schakelen tussen strategie en operatie: ik denk mee met het maken van plannen, maar zorg ook dat de plannen worden omgezet in actie en resultaat. Door het strategische, tactische en operationele niveau te combineren voeg ik waarde toe aan het verbeteren van bedrijfsvoering. Mensen met wie ik werk waarderen mijn betrouwbaarheid en betrokkenheid. En dat is een aanjager voor mijn bevlogenheid.

Jos bij AVW2

Ik ben directeur van AVW2, maar ben vooral de allround adviseur en projectmanager. Ik bied hulp aan collega’s en denk met ze mee door vragen te stellen. Hiermee toets ik of een vraagstuk de bedrijfskundige aanpak krijgt waar AVW2 voor staat. Daarnaast ben ik degene die collega’s enthousiasmeert, uitdaagt en begeleid. Hiermee stimuleer ik ieders persoonlijke ontwikkeling en daarmee de ontwikkeling van AVW2.

Jos privé

Ik hecht veel waarde aan gezin en gastvrijheid. We hebben een ruime keuken en ik vind het heerlijk om daar met kinderen, familie en vrienden te koken, borrelen en praten. Liefst met muziek erbij die past bij de sfeer of juist de sfeer maakt. Dan ben ik in mijn element. Ik geniet ook van rust, zoals met een boek of werkend in de tuin. Het meeste geniet ik van kinderen, hoe zij zich ontwikkelen, hun eigen identiteit vormen. Wat een prachtige spiegel is dat, zeg! Ik bied hulp aan als vader en laat ze vooral zelf aangeven wanneer die hulp nodig is. Een mooie parallel met mijn dagelijkse werk.

terug naar overzicht
Jos Vervoort Jos Vervoort
© 2024
Created by LR Internet