Otto de Haan

Otto bij de klant

Ik ben een doelgerichte en enthousiaste project- en programmamanager die humor en passie combineert met doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Mijn acties als projectmanager zijn gericht op het projectresultaat, maar ik zoek ook kansen om teamresultaten te verbeteren. Met mijn lange ervaring bij corporaties kan ik toegevoegde waarde leveren voor klanten, zeker qua werkprocessen en ict-oplossingen. Ik ben een echte teamspeler en kan schakelen op de verschillende organisatieniveaus. Als individu kun je veel bereiken, maar als team nog meer. Ik ben betrokken en betrouwbaar en kan het vertrouwen van een projectteam winnen en vasthouden door teamleden enthousiast te maken om organisatiedoelen te vertalen naar acties, zodat ze ook echt worden uitgevoerd.

Otto bij AVW2

Als projectmanager, programmamanager en procesverbeteraar kom ik het best tot mijn recht op het snijvlak van mens en ICT. Daarbij vind ik een team belangrijker dan het individu, omdat ik ervan overtuigd ben dat je samen meer bereikt. Bij AVW2 zit dienstverlening in de genen. Combineer dat met humor en leuke collega’s en dat maakt dat ik graag deel uitmaak van deze club.

Otto privé

Mijn vrouw en ik hebben drie kinderen, van wie de jongste nog studeert. Het klussen in en rondom ons huis geeft mij altijd weer nieuwe energie. Ik wissel dat graag af met een vakantie of stedentrip. Mocht er nog tijd overblijven dan sta ik ook graag in de keuken. Ook voor een stevige wandeling draai ik mijn hand niet om.

terug naar overzicht
Otto de Haan Otto de Haan
© 2024
Created by LR Internet