Dorothe van Oijen

Dorothe bij de klant

Ik voel me er verantwoordelijk voor dat onze dienstverlening op rolletjes verloopt en de opdrachtgever ontzorgd wordt. Ik onderhoud meestal beperkt contact met onze klanten, en dat is juist de bedoeling als alles naar wens verloopt.

Dorothé bij AVW2

Als office manager ben ik de spil tussen de opdrachtgever en de interne organisatie en zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt. Dat loopt van projectadministratie en ondersteuning in werving & selectie tot marketing. Ik werk graag binnen een team waarin we samen een doel voor ogen hebben. Hierin is de sfeer voor mij heel belangrijk. Een dynamische en vooruitstrevende aanpak is iets wat mij interesseert en waarnaar ik streef, zowel zakelijk als privé.

Dorothé privé

Mijn partner en ik hebben drie dochters, die studeren in verschillende windrichtingen. Onze woonplaats is een pittoresk klein dorp aan de Maas in Noord-Limburg. In mijn vrije tijd ben ik één middag vrijwilliger in de schoolbibliotheek. In het weekend sta ik vaak bij een volleybalveld; alle drie onze dochters en mijn partner volleyen. Familie is belangrijk voor mij; ik doe mijn best om te zorgen dat iedereen met elkaar in contact blijft. Verder tennis ik regelmatig en ik lees graag, zonder voorkeur voor één genre.

terug naar overzicht
Dorothe van Oijen Dorothe van Oijen
© 2024
Created by LR Internet