Elke Kop Jansen

Elke bij de klant

Werken aan een optimale dienstverlening voor de huurders. Daar krijg ik energie van. Mijn ervaring in het directe contact met huurders zet ik graag in om de klant verder te helpen. Mijn kracht ligt in de verbinding maken tussen verschillende afdelingen om met elkaar het beste resultaat te bereiken. Hierbij kijk ik over grenzen en zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Elke bij AVW2

Samen leren en ontwikkelen, dat is iets wat ik graag doe. Samen met het team hard werken om een mooi resultaat te bereiken, met tussendoor voldoende ruimte voor een beetje humor. Met mijn kritische blik zorg ik dat we werken aan wat er gevraagd wordt en zorg ik er graag voor dat iedereen zijn werk goed kan doen.

Elke privé
Familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook graag met hen samen. In het weekend sta ik enthousiast langs het korfbalveld om mijn zoon aan te moedigen en loop ikzelf graag een rondje hard. In de zomermaanden steekt mijn man regelmatig de BBQ aan en genieten we van de gezellige avonden met vrienden en familie.

Na mijn half jaar studie in Engeland heb ik mijn hart aan het land verloren. Onze vakanties vieren we dan ook regelmatig aan de andere kant van de Noordzee. Het liefst met de auto, zodat er voldoende boodschappen mee terug kunnen.

 

 

terug naar overzicht
Elke Kop Jansen Elke Kop Jansen
© 2024
Created by LR Internet