Het Gelukscafé - #6 - Dorothe van Oyen

Dorothé van Oyen, de stille kracht achter de schermen bij AVW2, omarmt haar rol als Office Manager met een onopvallende maar buitengewoon effectieve aanpak.

“Bij AVW2 vervul ik mijn rol als Office Manager zonder de traditionele kantoorsfeer," vertelt Dorothé met een kleine sprankeling in haar ogen. "Ik werk voornamelijk vanuit huis, waar ik de spil ben in het agendabeheer, de projectadministratie, the finishing touch in offertes. Ook heb ik veel contact met collega's, ZZP-ers, opdrachtgevers en sollicitanten. Daarnaast zorg ik dat alle interne processen soepel verlopen en ben ik een belangrijke schakel in het behoud van ons SNA keurmerk."

Haar passie voor een naadloze uitvoering van taken vormt de kern van haar werkfilosofie. "Ik haal veel plezier uit het geruisloos laten verlopen van essentiële processen. Het bereiken van gezamenlijke doelen, zoals de recente mijlpaal van 1500 volgers op LinkedIn afgelopen zomer, is een mooi bewijs van onze inspanning en toewijding bij AVW2."

Voor Dorothé gaan haar verantwoordelijkheden verder dan administratie alleen. "Bij AVW2 hebben we een hechte club van betrokken professionals. Ik ben dan wel geen adviseur, maar onze regelmatige bijeenkomsten, zoals de inspirerende Meet-Work-Learns, bieden mij waardevolle inzichten die uiteindelijk ook de opdrachtgever helpen."

Haar enthousiasme en betrokkenheid bij het team zijn waardevolle eigenschappen van Dorothé. "Ik ben een echt mensenmens en hecht veel waarde aan een positieve teamdynamiek. Ondanks het feit dat ik veel op afstand werk, zijn mijn collega's gevoelsmatig dichtbij. AVW2 staat bekend om haar gedreven, eigenwijze professionals die elke uitdaging met volle overtuiging aangaan. Nieuwe collega's voelen zich hier snel thuis en dat is onze kracht. Ik vind het erg prettig om daar mijn steentje aan te mogen bijdragen."

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet