Patrick Beterams

Patrick bij de klant

Ik ga graag het gesprek aan over ontwikkelingen in de sector en hun betekenis voor organisaties en medewerkers. Wat drijft je om ’s ochtends naar je werk te gaan? Voor mij is dat altijd de zoektocht om de juiste persoon aan de juiste organisatie te koppelen of andersom. Ik vind het fantastich om te kunnen bijdragen aan iemands persoonlijke ontwikkeling en aan het optimaliseren van een organisatie. Vanuit deze interesse en ervaring begeleid ik teams en medewerkers. In mijn aanpak staat de mens centraal. Ik werk pragmatisch, klantgericht en met een duidelijk doel.  

Patrick bij AVW2

Mijn ambitie om te ondernemen kan ik bij AVW2 invullen. Als mede-eigenaar van AVW2 bouw ik onze dienstverlening op interim en search uit door te bemiddelen voor woningcorporaties in tactische en strategische functies. Het is een nieuwe fase voor mij én voor AVW2. Mijn netwerk, kennis en ervaring vormen een prima basis om AVW2 succesvol te laten groeien naar een volgende fase. Resultaten boeken en maatschappelijk van betekenis zijn: dat is de rode draad in mijn carrière.

Patrick privé

Partner, vader, ondernemer, sporter, levensgenieter, natuurmens. Ik heb thuis verschillende rollen en een brede interesse. Ik geniet van alles wat het leven te bieden heeft. Lekker eten of borrelen, wandelen met de hond, hobby’en in de tuin. Om balans tussen privé en werk te houden, zoek ik afleiding in hardlopen en bergbeklimmen in de Alpen. Heerlijk om soms ook geen wifi te hebben!

terug naar overzicht
Patrick Beterams Patrick Beterams
© 2024
Created by LR Internet