Angela Kolk

Angela bij de klant

Ik krijg er energie van om als adviseur/projectmanager of interimmanager werkzaam te zijn in trajecten rondom vastgoedsturing, organisatieontwikkeling en verandering. Bij alles wat ik doe, wil ik anderen laten groeien. Ik zie het als een uitdaging om medewerkers in beweging te brengen en te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dit betekent dat we soms eerst vertragen, om daarna te kunnen versnellen.

Angela bij AVW2

Binnen AVW2 ben ik een enthousiaste verbinder. Ik deel graag mijn kennis van de woningcorporatiemarkt op de terreinen vastgoedsturingmanagement, verandermanagement en (NLP-) coaching. Hoe gaaf is het te zien dat we als team AVW2 complementair aan elkaar zijn! Zo kunnen we onze kennis en kunde optimaal inzetten voor onze klanten. Bij alles wat ik doe ervaar ik mijn liefde voor mijn thuis, mijn vak en de mens achter dat vak.

Angela privé

Ik sport graag en ben als vrijwilliger actief. Daarnaast vind ik het heerlijk een terrasje te pikken in het prachtige Nederland of gezellig met familie en vrienden zomeravonden door te brengen in onze tuin. In de winter sta ik graag op de lange latten en geniet van het landschap in Oostenrijk. Ook zelfontwikkeling vind ik belangrijk – je kennisniveau op orde houden is essentieel. Helaas blijkt mijn vrije tijd telkens weer te beperkt om alles te doen wat ik zou willen. Keuzes maken is dan het sleutelwoord.

terug naar overzicht
Angela Kolk Angela Kolk
© 2024
Created by LR Internet