Tom Ramakers

Tom bij de klant

Het leveren van resultaat met aandacht voor de mens is belangrijk voor mij. Het geeft mij energie om mensen met elkaar te verbinden. Daarmee werk ik actief aan groei in samenwerking tussen mensen en organisaties. Ik spreek ieder individu graag aan op zijn of haar kwaliteiten en reflecteer op ontwikkelpunten als dat bijdraagt. Ik denk graag hardop om mijn ideeën te toetsen. In een maatschappij waarin alles samenhangt met elkaar geloof ik in wederzijdse afhankelijkheid. Samen kunnen we meer bereiken, daar ga ik voor.

Tom bij AVW2 

Een klantvisie vertalen naar werkbare doelen voor medewerkers, daar ligt mijn passie. Door met regelmaat de vraag te stellen: Waarom zijn we nodig? Wat is de bedoeling? Wil ik mijzelf en de collega’s van AVW2 scherp houden. Weten wat de systeemwereld vraagt én de leefwereld nodig heeft, deel ik graag mijn ervaring en kennis als manager Wonen met mijn collega’s en opdrachtgevers.

Tom privé

Van origine ben ik een Limburger maar woon in het Brabantse dorp Bladel met mijn gezin.
Als ik niet met onze vijf kinderen bezig ben, dan kook(&eet) ik graag met mijn eetclub, wandel ik (in etappes) het Pieterpad en als de zon schijnt rijd ik in mijn oldtimer.

 

terug naar overzicht
Tom Ramakers Tom Ramakers
© 2024
Created by LR Internet