Steef Bakker

Steef bij de klant

Als doelgerichte en enthousiaste project- en programmamanager, bundel ik humor en passie met doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Mijn focus ligt op het behalen van projectresultaten, maar ik ben ook altijd op zoek naar manieren om de prestaties van het team te verbeteren. Met mijn uitgebreide ervaring binnen corporaties, breng ik toegevoegde waarde voor klanten, vooral op het gebied van werkprocessen en ICT-oplossingen. Als echte teamspeler kan ik naadloos schakelen op diverse organisatieniveaus.

Mijn kracht ligt in het enthousiast benaderen van elk project, waarbij ik aandacht besteed aan plezier op de werkvloer en de juiste vragen stel op het juiste moment. Dankzij mijn jarenlange ervaring en creatieve benadering van vraagstukken, ontstaat er een gevoel van verbondenheid binnen het projectteam. Ik deel mijn energie en kennis graag met mijn klanten, werk doelgericht en heb oog voor de mensen waarmee ik samenwerk. Mijn sterke band met de corporatiesector en mijn dagelijkse betrokkenheid bij maatschappelijk relevante werkzaamheden geven me energie. Mijn opdrachten richten zich vaak op ICT-procesvraagstukken en implementaties, waarbij de mens centraal staat. Samen met mijn klanten lever ik resultaten waar iedereen enthousiast over is. Dit is waar ik mijn passie en energie uithaal.

Steef bij AVW2

Met een achtergrond die diverse rollen omvat, zoals Manager I&A, Implementatieconsultant, ICT-fusiebegeleider en eigenaar van een softwarebedrijf, heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het begrijpen van de unieke uitdagingen en kansen waarmee woningcorporaties worden geconfronteerd. Deze ervaringen deel ik graag met mijn collega’s van AVW2.

Steef privé

Gezin, reizen en sporten. Het liefst alles gecombineerd. Ik probeer elke maand een halve marathon te lopen (in binnen- of buitenland) en houd van uitdagingen (zoals ontwikkelen tv formats, schrijven & produceren theatervoorstelling, parachutespringen). 

terug naar overzicht
Steef Bakker Steef Bakker
© 2024
Created by LR Internet