Mark Koolman

Mark bij de klant

Mijn kracht is dat ik elk project met enthousiasme benader, aandacht besteed aan plezier op de werkvloer en de juiste vragen op het juiste moment kan stellen. Door mijn bouwkundige en bedrijfskundige achtergrond en mijn kennis van ict en procesoptimalisatie kan ik vraagstukken op verschillende (creatieve) manieren benaderen. Zo voelt elke projectmedewerker verbondenheid en ontstaan er mooie resultaten. Samen met de klant een project opleveren waar iedereen enthousiast over is: daar krijg ik energie van.

Mark bij AVW2

Positiviteit en creativiteit breng ik ook bij AVW2. Door samen met mijn collega’s vraagstukken bij de klant met verschillende expertises te benaderen ontstaan er nieuwe inzichten en blijven we innoveren en ontwikkelen. Heeft een collega vragen over procesoptimalisatie, dan help ik ze graag verder.

Mark privé

Ook thuis ben ik graag samen. Samen met mijn vriendin en zoon geniet ik volop van alles wat Nederland en de wereld te bieden hebben. We zijn gek op reizen, culturen en hun gerechten. Omdat koken niet onze grootste passie is maar lekker eten wel, zijn wij vaak te vinden in de restaurants in en rondom Groningen. Een andere hobby waar mijn creativiteit en enthousiasme in terug komen, is mijn werk als dj. Ik reis door heel Nederland en maak soms buitenlandse uitstapjes om bezoekers een gezellige avond te bezorgen.

terug naar overzicht
Mark Koolman Mark Koolman
© 2024
Created by LR Internet