herken je dit?

Risicomanagement staat bij je op de agenda en enkele collega’s binnen jouw organisatie zijn er actief mee aan de slag. De kennis is er, de ambitie ook. Maar het proces om het te implementeren en te borgen, verloopt niet soepel. ‘Hoe maken we risicomanagement van ons allemaal en hoe borgen we het op een manier die niet als last wordt ervaren?’ Is dit jouw vraag, dan kan AVW2 je helpen.

Dit kregen wij al voor elkaar

AVW2 helpt corporaties met het vertalen van strategische risico’s naar concrete vraagstukken op de werkvloer. Een voorbeeld hiervan is passend toewijzen. Het risico van het niet op orde hebben, is je bekend. Met onze hulp zijn de mensen van de werkvloer in hun kracht gezet en hebben ze ervaren dat het mogelijk is om dit dossier volledig in de vingers te krijgen, zodat de accountant direct goedkeuring gaf. We maakten het risico dus niet zwaar, maar namen het weg door er actief mee aan de slag te gaan. Op die manier waren we in staat om in korte tijd grip te krijgen op de operationele risico’s en daardoor bij te dragen aan het doel van de organisatie. Dat kunnen we ook voor jou realiseren. 

We doen het samen

We realiseren grip op de risico’s en een actieve betrokkenheid van uw collega’s daarbij. Dat doen we niet vóór je, maar met je. We combineren onze frisse blik met uw betrokkenheid. Maar AVW2 neemt het nooit over; jouw mensen gaan zelf aan de slag om de verbeteringen te realiseren. Wij ondersteunen ze met hulpmiddelen en verbeterinstrumenten die we speciaal voor woningcorporaties ontwikkelden. Als AVW2 kiezen we steeds voor de passende rol als adviseur, klankbord, begeleider of coach. Het resultaat: je organisatie is in staat om zelf de verbeteringen door te voeren en te continueren.

contact opnemen

onze klanten

aan het woord

© 2023
Created by LR Internet