Nieuwe collega Tom Ramakers

Tom Ramakers start bij AVW2 als senior adviseur

AVW2, hét adviesbureau voor woningcorporaties, heeft ervaren adviseurs, projectmanagers en interim managers. We zijn gespecialiseerd in Vastgoedsturing, Organisatiesturing, Persoonlijke- en Teamontwikkeling, Procesverbetering en ICT strategie en -uitvoering. Daarnaast bemiddelen we in de tactische en strategische functies voor zowel interim als vast.

Vanaf 1 maart is Tom Ramakers het AVW2-team komen versterken. Als interim manager zal hij corporaties gaan ondersteunen in teamontwikkeling en procesverbeteringen. Daarnaast zal hij ook in de rol van programmamanager of projectleider projecten oppakken die te maken hebben met processen en bedrijfsvoering. Tom was tot 1 maart manager Wonen bij JOOST in Boxtel.  Daarvoor heeft hij geruime tijd bij corporaties gewerkt in verschillende rollen als interim adviseur en manager.

‘Met de komst van Tom zetten we onze activiteiten op het gebied van interim managent nog beter op de kaart’ zegt Patrick Beterams, managing partner bij AVW2 en verantwoordelijk voor interim & search.  ‘Er is een grote vraag naar interim managers met kennis en ervaring. Onze pay-off is mensen en organisaties in beweging brengen, dat blijft hard nodig met alle verwachtingen en ambities binnen de volkshuisvesting. Tom is daarin een waardevolle toevoeging in ons team. We hechten veel waarde aan ons DNA als adviesbureau, je bent niet zomaar een AVW2-er!  Daarin doen we ook geen concessies. Dat maakt dat wij voor Tom hebben gekozen, maar ook dat Tom voor AVW2 kiest.’

Tom zal zich binnen AVW2 gaan richten op interim management vraagstukken, teamontwikkeling en procesoptimalisatie. Wil je meer weten?
Neem dan rechtstreeks contact op met Tom: tom.ramakers@avw2.nl of 06 30 98 38 24. 

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet