InsynQ aanwezig bij AvW2 kennisdag

Maandelijks komen de AVW2 collega’s bij elkaar en wisselen hun kennis en ervaringen uit. Een vast onderdeel hiervan is het gesprek met 1 van de leveranciers uit de sector. Eind maart waren we in gesprek met Insynq die ons vertelde over Business byDesign, SAP en wijze waarop Insynq de corporatiesector verder wil helpen met efficiency en ondersteuning van klantprocessen.

De AVW2 manier om met leveranciers in gesprek te zijn is onafhankelijk, kritisch en positief. We proberen de sales-pitch terug te brengen tot de kern: Toegevoegde waarde voor de klant en de bijdrage aan de bedrijfsvoering. Het doel is dat zowel leverancier als wij iets opsteken en daardoor “rijker” naar huis gaan. En dat is gelukt. We stonden beiden open voor feedback waardoor we elkaar zakelijk en inhoudelijk konden uitdagen en aanscherpen.

AVW2 is van mening dat InsynQ met Business byDesign op zich een goede propositie heeft voor de woningcorporaties en dat de sector toe is aan een nieuwe speler op de markt. We hebben tijdens de kennis dag door omstandigheden echter geen demo van het product gehad, daarom zijn we nog enigszins voorzichtig met onze mening. De uitdaging voor Insynq (en ook voor Ctac) ligt bij het wegnemen van de sentimenten die er leven rondom SAP. Maar bij een corporatie die op een objectieve wijze haar selectietraject doorloopt gaat het zeker lukken om Business byDesign te laten concurreren met de overige ERP producten.

Meer weten over ons gesprek met InsynQ, onze ervaringen met SAP of met andere ERP producten? Mail ons op info@avw2.nl of bel met Jos Vervoort op 06 51433439

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet