Bright Answers aanwezig bij AvW2 kennisdag

Maandelijks komen de AvW2 collega’s bij elkaar en wisselen hun kennis en ervaringen uit. Een vast onderdeel hiervan is het gesprek met 1 van de leveranciers uit de sector. Begin november waren we in gesprek met Ben Spaninks van Bright Answers die ons vertelde zijn eerste jaar als directeur in deze organisatie. Hij vertelde ook over het producten aanbod en de productontwikkeling en de samenwerking met de collega-organisaties binnen TSS.

De AvW2 manier om met leveranciers in gesprek te zijn is onafhankelijk, kritisch en positief. We proberen de sales-pitch terug te brengen tot de kern: Toegevoegde waarde voor de klant en de bijdrage aan de bedrijfsvoering. Het doel is dat zowel leverancier als wij iets opsteken en daardoor “rijker” naar huis gaan. En dat is gelukt. We stonden beiden open voor feedback waardoor we elkaar zakelijk en inhoudelijk konden uitdagen en aanscherpen.

AvW2 is van mening dat Bright Answers een goede propositie heeft en onze tip was om de profilering hiervan wat verder aan te scherpen. De producten zijn een welkome aanvulling in  de markt van portaal- en DMS leveranciers maar zitten ons inziens nog wat verstopt achter de propositie van NCCW en in mindere mate van Itris en Hercules. Ben Spaninks heeft ons een goed en reëel beeld geschetst van de ambities van de organisatie voor de (nabije) toekomst waarbij, zoals hij aangeeft, het speerpunt en de uitdaging ligt in tastbare resultaten en successen. En dat gaat lukken verzekert hij ons. Dankjewel Ben voor jouw bezoek en de openheid.

Meer weten over ons gesprek met Bright Answers? Mail ons op info@avw2.nl of bel met Jos Vervoort op 06 51433439

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet