Batavia groep aanwezig bij AvW2 kennisdag

Maandelijks komen de AvW2 collega’s bij elkaar en wisselen hun kennis en ervaringen uit. Een vast onderdeel hiervan is het gesprek met 1 van de leveranciers uit de sector. 2 november waren we in gesprek met Jeroen van Vliet, algemeen directeur van de Batavia groep. Aan Jeroen stelden we vooraf de vraag:  Op welke wijze biedt de software van de Batavia groep ondersteuning bij de interactie tussen portefeuille management, assetmanagement en property management. En welke factoren dragen bij aan een succesvolle implementatie en vervolgens ook aan een goede ondersteuning van de vastgoedsturing.

Jeroen heeft ons meegenomen in de huidige functionaliteiten van VIM en PAM en heeft de ontwikkeling geschetst van deze beide producten in de richting van de nieuwe producten VIP en de Vastgoedcloud. Hij liet ons zien op welke wijze diverse software componenten met elkaar geïntegreerd zijn en hoe er koppelingen worden gemaakt met diverse basisadministraties zoals bijvoorbeeld de BAG.

We hebben gesproken over de functionaliteit van de software maar met name over de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie. De kennis en ervaring van de AvW2 en de Batavia groep op het gebied van software implementaties, vastgoedsturing en de rol van verandermanagement daarbinnen hebben we met elkaar uitgewisseld. Aan het einde van de bijeenkomst hebben we een vervolgafspraak gepland waarbij we een aantal onderwerpen verder zullen verdiepen met als doel het succes van woningcorporaties op het gebied van vastgoedsturing te vergroten.

Meer weten over ons gesprek met de Batavia groep, onze ervaringen met de organisatorische (implementatie)aspecten van vastgoedsturing of de introductie van assetmanagement in uw organisatie? Mail ons op info@avw2.nl of bel met Jos Vervoort op 06 51433439

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet