AVW2 Meet-Work-Learn bijeenkomst oktober

AVW2-kennisdag oktober: het AVW2-adviseursambacht en -in gesprek met- Ortec Finance.

De maandelijkse AVW2 Meet-Work-Learn bijeenkomst is elke keer weer een klein feestje. Leuk om elkaar weer te zien, bij te praten en samen met de inhoud van ons vak bezig te zijn. 

De bijeenkomst van oktober start met het delen van onze eigen kennis en ervaring op het gebied van ICT beleid en de implementatie daarvan. Met aandacht voor het adviestraject om te komen tot het AVW2-ICT beleidsplan op 1A4. Een heldere uitleg van de te maken stappen en om de kneepjes van het vak mee te geven aan de AVW2-adviseur die het mogelijk maakt om alle betrokkenen, van kerngebruiker tot bestuurder, actief mee te nemen en in beweging te brengen. 

Ook bij het implementeren van het ICT beleid staat het in beweging krijgen van mens en organisatie centraal. Wij gebruiken hierbij het 9-vlaks model van Maes. De aanwezige AVW2-collega’s worden meegenomen in de wijze waarop we als adviseur de beweging kunnen aanwakkeren, tot bloei laten komen en vervolgens ook borgen. Het is mooi om te ervaren dat we op deze manier het adviseurs-ambacht aan elkaar kunnen overdragen.

In onze kennisdagen is er ook altijd plek voor een leverancier. Deze keer Pieter Postma en Wouter Stikkelman van Ortec Finance. Ze nemen ons mee in de wereld van vastgoedsturing en de ICT-producten die daarbij ondersteuning bieden. De AVW2 manier om met leveranciers in gesprek te gaan is onafhankelijk, kritisch en positief. We proberen de sales-pitch terug te brengen tot de kern: toegevoegde waarde voor de klant en de bijdrage aan de bedrijfsvoering. Het doel is, dat zowel leverancier als wij, iets opsteken en daardoor “rijker” naar huis gaan. En dat is gelukt. Twee partijen die open staan voor feedback waardoor we elkaar zakelijk en inhoudelijk uitdagen en aanscherpen. 

Met dit programma is ook de oktober-kennis dag geslaagd te noemen. Het programma voor MWL bijeenkomst van november is inmiddels ook klaar. Wordt ook weer een mooie bijeenkomst !

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet