AVW2 breidt uit; nieuwe adviseur ICT & Processen

"Ronald Dreuning nieuwe adviseur ICT & Processen”

AVW2, hét adviesbureau voor woningcorporaties, heeft ervaren adviseurs, projectmanagers en interim managers. We zijn gespecialiseerd in Vastgoedsturing, Organisatiesturing, Persoonlijke- en Teamontwikkeling, Procesverbetering en ICT strategie en -uitvoering. Daarnaast bemiddelen we in de tactische en strategische functies voor zowel interim als vast.

Vanaf 1 juli is Ronald Dreuning het AVW2-team komen versterken met zijn expertise op het gebied van ICT en processen. Ronald was tot 1 juli senior business consultant bij NCCW. Daarvoor heeft hij lange tijd bij corporaties gewerkt in rollen als adviseur en (interim) manager. Bij AVW2 gaat hij zich bezighouden met projecten en opdrachten op het gebied van Informatisering en Automatisering, in combinatie met procesverbeteringen.

‘We hebben lang gezocht naar de juiste aanvulling voor dit vakgebied’ zegt Jos Vervoort, directeur van AVW2. ‘Toegegeven, de arbeidsmarkt is krap. Maar minstens zo belangrijk is een juiste aanvulling van het al bestaande team. We hechten veel waarde aan ons DNA als adviesbureau, je bent niet zomaar een AVW2-er!  Daarin doen we ook geen concessies. Juist daarom zijn we blij dat Ronald ons komt versterken.’

Ronald zal zich binnen AVW2 gaan richten op vraagstukken rondom procesoptimalisatie, bedrijfsvoering en de implementatie van nieuwe oplossingen. Wil je meer weten? Neem dan rechtstreeks contact op met Ronald: ronald.dreuning@avw2.nl of 06 86 81 64 36. 

 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet