AvW2 breidt dienstverlening uit en groeit verder

De professionalisering van AvW2 krijgt in 2020 een nieuwe impuls: Patrick Beterams is de nieuwe Managing Partner van AvW2 Interim en Search.

AvW2 staat al jaren bekend als een adviesbureau dat kwaliteit levert. De adviseurs, project- en interimmanagers zorgen voor concrete resultaten in het doorontwikkelen van en in beweging brengen van woningcorporaties. De juiste persoon op de juiste plek: dat is een van de kernwaarden die bijdragen aan de kwaliteit. In 2019 zijn de eerste stappen gezet in het professionaliseren van AvW2’s interim dienstverlening. Het resultaat is dat we steeds vaker worden gezien als een belangrijke schakel in het vinden van de juiste kandidaat voor de beschikbare opdracht. En daarmee maken we het verschil.

Managing Partner Patrick Beterams 

Vanaf 2020 krijgt deze professionalisering nog een extra impuls. We breiden onze dienstverlening verder uit met werving & selectie: AvW2 is zeer verheugd met het aantrekken van Patrick Beterams als Managing Partner van AvW2 Interim en Search. Patrick is al ruim vijftien jaar actief in het bemiddelen van tijdelijke en vaste functies op strategisch vlak, specifiek bij woningcorporaties. Hij kan putten uit een brede ervaring als manager, directeur, adviseur, coach en toezichthouder.

Grote betrokkenheid

Patrick is een man met een grote betrokkenheid bij opdrachtgever en kandidaat, met organisatiesensitiviteit en met verantwoordelijkheidsgevoel. De kennis en ervaring die hij meebrengt, kunnen we vertalen naar onze opdrachtgevers. Patrick gaat hen begeleiden in hun zoektocht naar de juiste kandidaat, zowel interim als vast. Dit betreft alle management- en teamleiderfuncties (zoals wonen, vastgoed, bedrijfsvoering), maar ook de specialistische functies zoals bestuurssecretaris, controller en assetmanager.

Bent u benieuwd naar zijn aanpak?

Patrick is bereikbaar via 06 – 122 56 005 of e-mail: patrick.beterams@avw2.nl

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet