AvW2 adviseurs laten zich begeleiden: wat zijn onze individuele en collectieve drijfveren?

Als je als adviseur start bij AvW2 krijg je inzicht in je eigen drijfveren. We gebruiken het drijfverenDNA van WaardenManagement voor onze persoonlijke ontwikkeling en voor ons dagelijks werk als adviseur / projectmanager / interim manager voor woningcorporaties. Op 1 februari hebben we, tijdens onze maandelijkse kennisdag, het  collectieve drijfverenDNA van AvW2 in beeld gebracht en hierover gesproken vanuit de rol van collega en vanuit de rol van corporatie specialist. Resultaat: humor, energie en inzicht.

AvW2 is partner van WaardenManagement, hét startpunt voor effectieve ontwikkeling van mens, team en organisatie. Met Spiral Dynamics™ en de wetenschappelijke theorie van Prof. Clare W. Graves als voornaamste bron.

Wij gebruiken het gedachtengoed en de instrumenten van WaardenManagent om mensen en teams in beweging te brengen. Soms als onderdeel van een project (bijvoorbeeld op het gebied van ICT, procesverbetering of vastgoedsturing), maar ook als hulpmiddel bij het coachen van individuen of teams.

Al deze instrumenten zijn procesgericht, vrij van oordeel en geven een krachtige impuls aan ontwikkeling op basis van helder en praktisch inzicht. Praktisch en uitnodigend, waardoor mensen op een natuurlijke wijze eigen verantwoordelijkheid nemen en (pro)actief in beweging komen richting gestelde doelen. Vanwege deze kenmerken past WaardenManagement bij AvW2 en omgekeerd.

Het resultaat van onze kennisdag: De kleuren Geel, Groen en Oranje voeren de boventoon, dat betekent dat we veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling, enthousiast worden van teams waarin we werken en in staat zijn tot het behalen van resultaten.

Meer weten over het in beeld brengen van individuele- of collectieve drijfveren in uw organisatie? We willen graag ons enthousiasme over deze instrumenten met u delen. Stuur een mail naar info@AvW2.nl  of bel met Angela Kolk op 06 42018000

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet