Rick Janssen

Rick bij de klant

Ik ben een echte volkshuisvester en voel mij sterk verbonden aan de corporatiesector. De combinatie ‘mensen-stenen-geld’ zit voor in mijn hoofd en dagelijks werken aan maatschappelijk relevant werk geeft mij energie. Hierbij kijk ik steeds of concepten en beleid ook echt werken in de praktijk. Hiervoor neem ik klanten graag mee door de beleidsachtbaan om te zien of we ook realiseren wat we bedenken en wat we kunnen leren en verbeteren.
De rode draad in veel mijn opdrachten zijn ketensamenwerking, procesverbetering, sturen op resultaat en het ontwikkelen van mensen en teams. Ik ben op mijn best in opdrachten waarbij er flinke uitdagingen liggen op organisatie en procesvraagstukken.

Rick bij AVW2

Bij AVW2 hebben we als individu veel expertise in op onze eigen terrein. Met elkaar brengen we een integrale en effectieve aanpak tot stand voor de vraagstukken van onze klanten. Dat spreekt mij aan en daar draag ik graag aan bij. AVW2 staat niet alleen voor een goede dienstverlening maar ook voor ontwikkeling van de mens. Daar besteden we intern veel aandacht aan en we nemen dit ook mee in onze opdrachten voor klanten. ( Rick maakt onderdeel uit van onze Innercircle)

Rick privé

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen op de middelbare school. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn hobby’s. Ik doe aan schietsport op hoog niveau waarbij ik ook lange tijd in het Nederlands Team heb gezeten en nog steeds aan internationale wedstrijden deelneem. Daarnaast doe ik aan verschillende vormen van bergsport, een passie die door het hele gezin wordt gedeeld. In de zomer en winter zijn we daarom meerdere weken in de bergen te vinden.

 

terug naar overzicht
Rick Janssen Rick Janssen
© 2024
Created by LR Internet