dit ga je doen

De komende periode wil de afdeling Wonen nog meer gaan inzetten op het benutten van kansen op het vlak van digitalisering en samenwerking met onze maatschappelijke partners. Als manager Wonen speel je dan ook een belangrijke rol in de opgave hoe wij als corporatie zo effectief mogelijk kunnen inspelen op maatschappelijke vraagstukken.

 • Ontwikkelen en implementeren van het beleid met betrekking tot markt- en klantprocessen, bewonersparticipatie, bewonersbegeleiding, wijkplannen en (sociaal) beheer in wijken.
 • Het onderhouden en versterken van het externe netwerk met belanghouders en strategische partners, zoals huurdersorganisaties en maatschappelijke instellingen;
 • In het continu streven naar een optimale dienstverlening binnen de afdeling Wonen, signaleer en anticipeer je doeltreffend op de ontwikkelingen binnen de markt.
 • Het bewaken van de haalbaarheid, voortgang en realisatie van projecten en ontwikkelingen op het gebied van wonen, in samenwerking met collega-MT-leden.
 • Het continu signaleren van verbetermogelijkheden en het realiseren van de vertaalslag naar een zo optimaal mogelijke dienstverlening. Woningbelang streeft naar ‘Elke dag beter’.

dit breng je mee

Wat wij het allerbelangrijkste vinden? Dat je passie hebt voor wat je doet, jij jezelf altijd afvraagt hoe dingen anders en beter kunnen en dat je een sociaal hart hebt.
Wij zijn op zoek naar een prettige en toegankelijke persoonlijkheid die ruimte en vertrouwen kan geven. Nieuwsgierig naar ideeën, oplossingen maar ook naar de persoon achter die collega. Met daarbij een resultaatgerichte houding om zaken samen voor elkaar te krijgen.  Daarvoor vinden we het belangrijk dat je:

 • een prima werk- en denkniveau hebt op HBO niveau;
 • affiniteit hebt met de volkshuisvesting;
 • ervaring als leidinggevende hebt met uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden;
 • enthousiasme en energie van nature meeneemt;

 • goed kunt schakelen en de vertaling van strategie naar operatie kunt maken;
 • in staat heldere prioriteiten te stellen, maar ook van koers durft te wijzigen;
 • sparringpartner kunt zijn voor collega's van de afdeling én collega MT-leden.

dit is het aanbod

 • Een uitdagende baan met fijne collega’s voor 36 uur per week bij een ambitieuze maar informele woningcorporatie waar de lijnen kort zijn;
 • Een salaris in schaal M CAO Woondiensten 2024 (max. € 8.080,-) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Je wordt gefaciliteerd met een telefoon, een laptop en een ergonomische werkplek op kantoor.

dit is Woningbelang

Werken bij Woningbelang is werken aan Wonen.
Woningbelang biedt mensen die zich niet op de vrije woningmarkt kunnen redden, huisvesting in een leefbare, duurzame en inclusieve omgeving binnen de Metropoolregio Eindhoven (MRE) en vooral in Valkenswaard en Bergeijk. Dit doen we al ruim 100 jaar aan wonen, in totaal hebben we circa 4.300 huurwoningen in Valkenswaard en Bergeijk. Daarbij is er op verzoek ook geïnvesteerd in huisvesting voor bijzondere doelgroepen in Eindhoven en bouwden we een aantal Koopgarantwoningen in Waalre. We hebben ook maatschappelijk vastgoed zoals gezondheidscentra en zorgwoningen.

Woningbelang is een kleine woningcorporatie waar iets meer dan 55 personen werken. Klein genoeg om iedereen te leren kennen. En groot genoeg om door te groeien. Die mogelijkheid krijg je bij ons.
We geloven dat we onszelf elke dag kunnen verbeteren. Daar hebben we ambitieuze, klantgerichte mensen voor nodig die begrijpen dat technische en sociale vaardigheden steeds vaker hand in hand gaan.

Woningbelang is dan ook een World Class Workplace!

Dit keurmerk wordt uitgegeven door Effectory. Je kunt het keurmerk niet kopen maar organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Hiermee scoren we bovengemiddeld in onze branche op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap!

solliciteer eenvoudig

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Patrick

Foto Patrick Beterams
© 2024
Created by LR Internet