wij maken de match

Soms is het lastig op het juiste moment de juiste persoon in huis te hebben voor de uitdagingen die er op dat moment liggen. Maar is er wel een (dringende) behoefte om invulling te geven aan de ambities die je hebt afgesproken met (onder andere) je stakeholders. Juist op sleutelposities (of posities op tactisch/strategisch niveau) is continuïteit van belang. De ene keer op interimbasis, de andere keer voor een vaste invulling. En soms de combinatie van eerst interim en daarna vaste invulling.

Ons motto: wij kennen jouw nieuwe collega en we kennen jouw nieuwe opdracht/werkgever. Omdat wij dagelijks met beide benen in de sector staan, kunnen we de actualiteit koppelen aan de behoefte van de toekomst. Daarmee creëren we beweging: binnen jouw organisatie of in jouw loopbaan.

ik ben ZZP'er Vacatures

onze experts

ook voor uw organisatie

De experts en adviseurs van AVW2 staan voor je klaar met passende antwoorden.

contact opnemen

Interim

Wij hebben een uitgebreid netwerk van kandidaten die passen bij jouw ambities en behoefte. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bemiddelen in tactische en strategische rollen én dankzij onze kennis van de sector en de actualiteiten hebben we snel scherp wat nodig is. Wij gaan niet op zoek; wij kennen jouw kandidaat/interimmer al. 

AVW2 werkt met een groep zelfstandigen die zich bij ons hebben aangesloten. Daardoor kunnen we sneller en beter aansluiten bij jouw behoefte op dat moment. 

Maak kennis met AVW2

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Op enig moment ben je toe aan een andere stap, een nieuwe omgeving of kom je in een andere levensfase waarbij een andere werkomgeving past. Maar die volgende stap in jouw loopbaan komt niet vanzelf op je pad. Die leuke vacature komt niet per ongeluk voorbij.

Of jouw stap nu horizontaal, verticaal of diagonaal is, of je nu kiest voor zelfstandig ondernemerschap of juist daarvan af wil stappen: wij kennen de sector volkshuisvesting als geen ander. Met meer dan twintig jaar ervaring weten wij waar de behoeften van organisaties liggen. En of jij daarbij past. Wij begeleiden je van begin tot eind, omdat we weten dat dit voor jou een belangrijke stap is. En dus moet dit de juiste stap zijn.

Maak kennis met ons netwerk en ga het gesprek aan. Wie weet is dit voor jou de start van het proces naar een nieuwe werkomgeving.

Neem contact op

Interim invullingen en vaste aanstellingen in woningcorporaties

De zzp’ers van AVW2?

Voor onze interim- of adviesopdrachten werken we regelmatig samen met ervaren zelfstandigen die specifieke kennis of ervaring kunnen inbrengen. Als zzp’er ben je bewust een zelfstandig ondernemer met alle vrijheden en voordelen van het ondernemerschap. Tegelijkertijd zien wij dat veel zelfstandigen behoefte hebben aan een soort van thuisbasis. Aan een plek met collega’s met dezelfde expertise en uitdagingen waarop ze kunnen terugvallen. Want als zzp’er wil je ook je kennis en kwaliteiten ontwikkelen, je eigen profiel verbreden of verdiepen en voorbereid zijn op de toekomstige veranderingen.

AVW2 bieden jou die thuisbasis waar je soms behoefte aan hebt. Met de mogelijkheid om actief aan je cv te werken, zodat je niet alleen herkend wordt om jouw laatste werkervaring. Je bent tenslotte nog meer en dan je meest recente opdracht.

Wat houdt de thuisbasis van AVW2 in:

  • Een groot netwerk, zowel qua opdrachtgevers als collega-zzp’ers.
  • Schaduwmanagement.
  • Back-up in geval van ziekte of uitval.
  • Verbreding van je portfolio.
  • Persoonlijke aandacht.
  • De mogelijkheid om te werken in teamverband.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • Thuisbasis met collega’s.

Sluit je aan bij ons netwerk, leer ons kennen en ervaar zelf wat wij te bieden hebben.

Neem contact op

© 2023
Created by LR Internet