Hilco Oppedijk

Hilco bij de klant

Met plezier en passie adviseer ik de klant over Finance & Risk-vraagstukken. Dit is een veelzijdig vakgebied dat door de gehele corporatie en in alle processen terugkomt. Niets is zo makkelijk als te concluderen dat iets niet klopt, maar juist het verder helpen van de corporatie geeft mij voldoening. Samen voor de klant het vraagstuk analyseren, bespreken en werkbaar maken: dat geeft mij veel voldoening. Het creëren van bewustwording en het aanbieden en implementeren van een praktische oplossing kenmerken mijn aanpak.

Hilco bij AVW2

Mijn plezier en passie breng ik ook bij AVW2. Samen met mijn collega’s ben ik het vakgebied Finance & Risk gestart. Ik zie dat dit vakgebied bij corporaties steeds professioneler wordt en ik vind het fijn om mijn collega’s bij AVW2 te helpen met mijn expertise. Ik ondersteun hen in hun ontwikkeling en het vergroten van hun kennis om de risico’s te herkennen en beheersen. Op deze manier vergroten wij onze kennis én we helpen corporaties om de juiste keuzes te kunnen maken.

Hilco privé

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en vrienden. We zijn echte kampeerliefhebbers en trekken er dan ook regelmatig met de caravan op uit. Afgelopen jaar gingen we voor het eerst in de winter kamperen en dat is erg goed bevallen. Daarnaast ben ik sportief: ik tennis, zeil en ski als het kan. Ik coach mijn dochters op het hockeyveld en ben actief in jeugdcommissies.

Terug naar overzicht
Hilco Oppedijk Hilco Oppedijk
© 2021
Created by LR Internet