Antoon Veldhuis

Antoon bij de klant

Ik werk ruim twintig jaar in diverse functies in de volkshuisvesting. In mijn interim-opdrachten ben ik een coachend leidinggevende die scherp analyseert, de gewenste koers uitzet en zorgt voor resultaat. Ik stuur bij waar nodig en laat ruimte waar mogelijk. Daarnaast heb ik veel ervaring in het implementeren van systemen. Ik neem medewerkers mee in het traject, enthousiasmeer ze en stimuleer ze om met elkaar resultaat op te leveren. Daarbij hanteer ik een strakke agenda en kostenbeheersing. In de samenwerking met leveranciers staat het resultaat voorop, met inachtneming van een goede relatie tussen leverancier en de corporatie.

Antoon bij AvW2

Ik heb me aangesloten bij Innercircle van AvW2 om kennis te delen, inspiratie op te doen, maar vooral omdat de praktische, bedrijfskundige aanpak van alle AvW2-collega's heel goed aansluit bij mijn eigen vaardigheden.

Antoon privé

Ik ben getrouwd, woon in Dronten en heb twee dochters. Mijn grote passie is muziek, vooral het luisteren ernaar en het lezen erover. Sinds enkele jaren poog ik muziek uit mijn gitaar te laten klinken, maar moet helaas concluderen dat er geen groot talent aan mij verloren is gegaan. Ik probeer ook nog af en toe te sporten en ben graag op de golfbaan.

Terug naar overzicht
Antoon Veldhuis Antoon Veldhuis
© 2022
Created by LR Internet