onze identiteit

Wij zijn specialisten als het gaat om woningcorporaties. We helpen hen verder met het professionaliseren van hun dienstverlening, het creëren van efficiency en het bereiken van een optimale klantbeleving. We geven advies en we realiseren projecten. En we bemiddelen in de tactische of strategische functies, zowel vast als interim. Wij noemen deze dienst Interim & Search.

Welke je ook kiest, je kiest voor onze integrale aanpak van organisatievraagstukken. Die richt zich altijd op het proces én de mens, want die twee zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden (vandaar de ‘2’ in onze bedrijfsnaam). Met deze aanpak brengen wij organisaties en mensen in beweging.

AVW2'ers hebben de 4 D's 

Ons DNA wordt gekenmerkt door de vier D’s: Denken, Doen, Drive en Durven. We kennen de sector en daarom herkennen en doorgronden we een vraagstuk snel. Onze analyses zijn scherp, de aanpak is ambitieus en toch haalbaar. En soms komen we met creatieve, onorthodoxe ideeën. Onze resultaten zijn concreet. We maken waar wat we beloven en hechten waarde aan onze eigen(wijs)heid en humor. Daarmee creëren we beweging, dat is onze passie.

Bij AVW2 krijg je niet altijd wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt.
AVW2. Wij doen het gewoon

De AVW2'ers

zijn expert op hun vakgebied

© 2023
Created by LR Internet