Word jij onze nieuwe collega?

Adviseur / Projectmanager / Interim Manager voor woningcorporaties

De functie: Je voert zelfstandig advies- en implementatietrajecten uit in de rol van consultant, projectleider, procesbegeleider of interim manager. Onze opdrachten spelen zich af op het gebied van Processen, (Vastgoed)Sturing en Informatievoorziening (ICT). Je zet hierbij de mens centraal staat hetgeen herkenbaar is voor de personen in kwestie en de belanghebbenden daaromheen.

Als consultant durf je buiten de grenzen van je opdracht te kijken. In de uitvoering van opdrachten streef je naar aantoonbare resultaten voor de klant. Tevens heb je een belangrijke en actieve rol in de continue ontwikkeling van jezelf, je collega’s en AvW2.

Je profiel: Je bent een ondernemende, ambitieuze professional met een HBO/Academische opleiding in economische of bedrijfs­kundige richting. Je hebt inmiddels voldoende relevante werkervaring opgedaan om zelfstandig opdrachten te kunnen uitvoeren. Verder ben je pragmatisch, analy­tisch sterk en bekend met de wereld waarin wij werken.

Arbeidsvoorwaarden: Naast een prima basissalaris en een premievrije pensioenregeling is er een prestatiebonus, afhankelijk zowel van omzet- als kwaliteitsdoelstellingen. En wij voorzien uiteraard in alle zaken die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Maar dat maakt ons niet onderscheidend van andere bureaus. Bij ons voel je je gezien en kun je doen waar je echt goed in bent en plezier aan beleeft!

Locatie: Ons werkgebied is Nederland

Leergierig? Wij bieden je graag ontwikkelingsmogelijkheden aan!

Onze mensen: Onze enthousiaste en betrokken medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden Eigenheid, Humor, Beweging, Kwaliteit en No nonsens. Daarmee is AvW2 een bureau waar mensen zich thuis voelen, van elkaar leren en zichzelf ontwikkelen.

Sluit jij je bij ons aan?

Mail naar info@avw2.nl. Of bel met Jos Vervoort op 06 51433439

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet