CorporatieGids LIVE Online Kennisdag 8 april 2021: Het risico van Risicomanagement

Risicomanagement: van Vinken naar Vonken!

Het Risicomanagement staat bij jouw corporatie op de agenda en enkele collega’s zijn er actief mee aan de slag. De kennis is er, de ambitie ook. Maar het proces om het te implementeren en te borgen verloopt niet soepel. Er zit geen heilig vuur in en er spatten geen vonken vanaf. Dat is een risico op zich. ‘Hoe maken we risicomanagement van ons allemaal en hoe borgen we het op een manier die sprankelt en die niet als last wordt ervaren?’ Is dit jouw vraag, dan kan AVW2 je helpen. Wij vertellen graag hoe en delen onze ervaringen.

AVW2 neemt jou op 8 april tijdens de CorporatieGids LIVE Online Kennisdag mee in een interactieve bijeenkomst van 30 minuten. In deze bijeenkomst doorlopen we gezamenlijk de door AVW2 ont ontwikkelde Quick Scan Risicomanagement. Het is een bedrijfskundig instrument waarmee waarmee we de successen maar ook de risico's in beeld brengen van het Risicomanagement in jouw organisatie. Het resultaat is een korte rapportage die to-the-point is. Met daarin een scherpe analyse van de huidige situatie en een helder stappenplan voor een vervolg. En een TOP5 van de do's en dont's die tot sprankeling leiden en de mensen in de organisatie laten Vonken in plaats van Vinken! 

AVW2 is een bedrijfskundig adviesbureau. Dat betekent dat we de samenhang van dingen zien en deze ook in beeld kunnen brengen. We gebruiken het 7S-model van McKinsey om het Risicomanagement uiteen te rafelen en vertalen dit naar nuttige en concrete adviezen en helpen met de invoering daarvan.

Interesse? Meld je aan. Graag tot dan!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet