CorporatieGids LIVE Online Kennisdag 11 mei 2021: Vastgoedsturing - Niets gaat vanzelf!

(Ook) Vastgoedsturing gaat niet vanzelf. Vergelijk het met een auto, die beweegt immers ook niet door alleen aan het stuur te draaien. Er is een motor voor nodig, de motor van Vastgoedsturing.

Jij en jouw organisatie zijn bezig met vastgoedsturing. Misschien al lang of misschien nog maar net. Je vraagt je wellicht af waar moet ik beginnen als het gaat om vastgoedsturing. Waar leg je de nadruk als je begint? Waar geef je je euro’s aan uit? Hoe til ik vastgoedsturing naar een hoger niveau. Je bent op zoek naar die motor die beweging brengt. Dan kan AVW2 je helpen.

De kracht van goede vastgoedsturing is volgens AVW2 het zoeken en realiseren van verbindingen over alle vakdisciplines heen. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is: ‘In welke ontwikkelfase bevindt onze corporatie zich en waar willen we naartoe?’ Het antwoord lijkt eenvoudig, tot je je realiseert dat vastgoedsturing veel verbindingen heeft over alle vakdisciplines heen.

Om inzicht te krijgen in dit vraagstuk ontwikkelde AVW2 een Quick Scan vastgoedsturing. In een korte doorlooptijd laten we zien in welke ontwikkelfase de woningcorporatie zich bevindt.

Door onze ervaringen met vastgoedsturing kunnen wij een op maat gemaakt advies geven, zodat je de volgende stap kunt zetten. AVW2 is een bedrijfskundig adviesbureau, 100% gericht op de corporatiesector. We kennen de sector en hebben al diverse corporaties geholpen met het in beweging krijgen van vastgoedsturing.

Wij delen graag onze ervaringen met je. Interesse? Meld je aan!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet