Bas Hulsbergen versterkt team AvW2

Bas Hulsbergen is sinds 15 mei gestart als Managing Consultant bij AvW2. Vanuit deze rol is hij het aanspreekpunt voor AvW2 Interim Professionals. Bas heeft 15 jaar ervaring in de corporatie sector, zijn laatste functie was manager Klant en Wijken bij de Woonplaats in Enschede. Daarvoor was hij regiomanager bij DPA Flex waar hij tijdelijke management opdrachten invulde. Bij AvW2 gaat hij de beide ervaringen combineren en vertalen naar het ondersteunen van woningcorporaties door de inzet van interim professionals.

AvW2 is een ervaren en allround adviesbureau voor woningcorporaties. We ondersteunen corporaties op de gebieden ICT, procesverbetering, organisatiesturing en vastgoedsturing. In ons advieswerk begeleiden we personen en teams waarbij we de vertaling maken van iemands persoonlijke drijfveren naar

In ons advieswerk krijgen we regelmatig de vraag of we tijdelijke lijnfuncties kunnen invullen. Als we dat doen dan merken we dat we echt het verschil kunnen maken in het (door)ontwikkelen van teams en in het behalen van resultaten. Met de komst van Bas Hulsbergen gaan we deze dienstverlening uitbreiden en verder professionaliseren.

Voor de volgende interim professionals kunt u bij ons terecht

Wonen: Manager, teamleider
Vastgoed: Manager, teamleider, assetmanager, projectcontrol
Financiën: Manager, teamleider, specialist
Bedrijfsvoering: Manager
ICT: Manager

Wilt u meer weten: Bel met Bas Hulsbergen: 06 53 23 36 27

Terug naar overzicht
© 2021
Created by LR Internet