AVW2 kondigt Strategische Samenwerking aan met Marcel Noordhuis als Managing Partner

AVW2, het adviesbureau voor woningcorporaties, versterkt zijn positie op het gebied van ketensamenwerking door de strategische samenwerking aan te gaan met Marcel Noordhuis.

Marcel Noordhuis, een autoriteit op het gebied van ketensamenwerking met een promotie op Nyenrode, brengt zijn uitgebreide kennis en ervaring naar AVW2 als Managing Partner vanaf maart 2024.
De samenwerking tussen AVW2 en Marcel Noordhuis benadrukt de betrokkenheid van beide partijen om woningcorporaties en hun ketenpartners verder te ondersteunen bij de ontwikkeling en optimalisatie van ketensamenwerking. Marcel Noordhuis, met jarenlange ervaring in de sector, voegt met zijn kennis en pragmatiek op het vakgebied iets toe aan het deskundige team van AVW2.

“Wij zijn verheugd Marcel Noordhuis te verwelkomen als Managing Partner bij AVW2,” zegt Jos Vervoort, directeur bij AVW2. “Zijn uitgebreide expertise en gedrevenheid op het gebied van ketensamenwerking zullen onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Samen gaan we woningcorporaties helpen bij het realiseren van effectievere samenwerkingsverbanden en het behalen van hun strategische doelen.”

De focus van de samenwerking zal liggen op het bieden van advies, uitvoeren van projecten en interim management, waarbij de gezamenlijke kennis en ervaring van AVW2 en Marcel Noordhuis optimaal benut zullen worden. Dit initiatief komt op een moment waarop ketensamenwerking binnen de vastgoedsector steeds crucialer wordt voor het realiseren van efficiëntie en het leveren van hoogwaardige diensten aan huurders.
“De krachten bundelen met AVW2 stelt mij in staat om mijn passie voor ketensamenwerking op een nog bredere schaal te delen,” zegt Marcel Noordhuis. “Samen streven we naar duurzame verandering en verbetering binnen de sector, waarbij we de kennis en praktische ervaring van AVW2 combineren met mijn wetenschappelijke inzichten op het gebied van ketensamenwerking.”

Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voor AVW2 en Marcel Noordhuis in hun gezamenlijke missie voor de sector: ondersteunen bij het realiseren van meer succesvolle en doelgerichte ketensamenwerking. Zodat de ketensamenwerking van vandaag weer net iets beter gaat dan gisteren

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet