AVW2 breidt uit met Finance en Risk

AVW2, het adviesbureau voor woningcorporaties, heeft ervaren adviseurs, projectmanagers en interim managers. We zijn gespecialiseerd in Vastgoedsturing, Organisatiesturing, Persoonlijke- en Teamontwikkeling, Procesverbetering en ICT strategie en -uitvoering.

Vanaf 1 januari komt Hilco Oppedijk het AVW2-team versterken met zijn expertise op het gebied van Finance en Risk. Hilco was tot 1 januari Control & Risk Officer (CRO) bij Woonfriesland. Daarvoor had hij diverse Control- en adviesfuncties bij onder andere Rabobank en het ministerie van infrastructuur en milieu. In zijn rol als Managing Consultant bij AVW2 zal hij sturing gaan geven aan de vakgroep Finance en Risk. En uiteraard zal hij met zijn enthousiasme en kennis Corporaties gaan helpen met vraagstukken op zijn vakgebied.

‘Voor AVW2 is dit een uitbreiding die reeds lang in het vat zat’ zegt Jos Vervoort, directeur van AVW2. ‘Beide onderwerpen sluiten namelijk naadloos aan op onze huidige expertises. ‘Risk is voor Corporaties een onderwerp dat enorm in ontwikkeling is en dat wordt aangewakkerd door de interne- en externe toezichthouders. Maar het in het hoofd en het hart brengen van het management en medewerkers en het voorkomen dat het een papieren tijger wordt is niet eenvoudig. En juist daar ligt de kracht van AVW2’. Eenzelfde ontwikkeling was er eerder ook voor de (corporate- en business) Control functie in de sector. Veel Corporaties hebben een invulling gegeven aan de beide functies maar het blijft zo nu en dan worstelen met het vinden van een gedragen en geborgde manier waarop deze functies ingebed worden. En daarnaast zijn er de wat kleinere corporaties die deze functies niet in huis hebben. Ze zoeken de samenwerking met collega corporaties of halen op interim basis de ervaring uit de markt.

AVW2 biedt hulp bij zowel de inbedding in de eigen organisatie als bij het op interim basis vervullen van deze rol. Wil u meer weten? Mail: info@avw2.nl. Hilco Oppedijk: 06 24 65 59 31

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet