Herken je dit?

Selectievraagstukken voor cruciale functies in de organisatie kunnen complex zijn. Bovendien komen ze nooit gelegen en ben je er niet dagelijks mee bezig. De kandidaat en de fase van ontwikkeling waarin hij of zij zich bevindt, moeten passen bij jouw organisatie. Persoonlijke doelen en organisatiedoelen moeten elkaar versterken. Wat is er mooier dan dat kandidaat en opdrachtgever tevreden zijn met elkaar en dat ze met vertrouwen de toekomst in kijken?

Dit kregen wij al voor elkaar

Wij ontzorgen jouw werving- en selectieproces volledig door alles uit handen te nemen. Wij werken vanuit onze kernwaarden: kwaliteit, eigenheid, beweging, no nonsens en humor. We zijn al jaren thuis in de volkshuisvesting en combineren onze passie voor deze sector met actuele kennis en professionaliteit. De juiste kandidaat vinden wij voor jou dankzij een goede voorbereiding en een uitgebreid netwerk.

We doen het samen

Selecteren doen we samen. Wij verdiepen ons in jouw situatie, in de structuur en cultuur van de organisatie, maar ook de uitdagingen en ambities. We vormen ons een compleet beeld van de kandidaat aan de hand van een brief, een cv, een persoonlijk gesprek en een digitale competentiescan. Tel dat op bij het grote netwerk van AVW2 én bij de resultaten die we boeken, en wij durven je een garantietermijn toe te zeggen van maar liefst één jaar.

contact opnemen

onze klanten

aan het woord

© 2023
Created by LR Internet