herken je dit?

Tijdelijke invulling van cruciale functies in de organisatie kan complex zijn. De aanleiding is bijvoorbeeld uitval van een collega of drukte. Wellicht ben je op zoek naar versterking voor een specifiek project of vraagstuk. Wat de aanleiding ook is, de zoektocht naar tijdelijke invulling komt nooit gelegen en je wil en kunt er niet dagelijks mee bezig zijn.

Dit kregen wij al voor elkaar

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsvoering doorloopt. Dat doen we door tijdelijk een adviseur of manager in te zetten. Wij doen dat op tactisch en strategisch niveau. AVW2 gaat niet pas op zoek als je ons de vraag stelt. Wij kennen de betreffende persoon al; niet alleen van cv, maar juist ook persoonlijk. Daarnaast kennen we de volkshuisvesting op ons duimpje. Wij zijn in staat jouw complexe wereld te doorgronden en weten welke uitdagingen er voor jouw organisatie in het verschiet liggen. Vandaar dat we jouw vraagstuk met de beste oplossing kunnen invullen.

We doen het samen

Het is mooi om te ervaren dat we concrete resultaten bereiken. Voor de opdrachtgever omdat het gewenste proces of vraagstuk een vervolg of een oplossing krijgt. Voor de persoon omdat deze een mooie ervaring rijker is en die kan inzetten bij toekomstige opdrachten.

contact opnemen

onze experts

ook voor uw organisatie

De experts en adviseurs van AVW2 staan voor je klaar met passende antwoorden.

contact opnemen

onze klanten

aan het woord

© 2023
Created by LR Internet