herken je dit?

De afgelopen periode was door corona een lastige periode. Hoe gaan we verder? Krijgen we een ‘nieuw’ normaal of komt er een nieuwe manier van werken? In elk geval gaan organisaties, teams en individuen op zoek naar een nieuw evenwicht. Het wordt een tijd van reflectie en teambuilding. Van een nieuwe balans tussen thuis en op kantoor. Van inzichten die ons leren dat niets meer vanzelfsprekend is. Dat betekent: werk aan de winkel.

Dit kregen wij al voor elkaar

Al vóór de coronacrisis ondersteunden wij woningcorporaties bij hun teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Met Spiral Drives ontwikkelden we een methodiek die helpt bij het herkennen van drijfveren en wat mensen beweegt. Zo hielpen we processen optimaliseren en mensen in hun kracht zetten.

Met als ultieme resultaten:

  1.  dat de klant (huurder) meer tevreden was
  2.  de bedrijfsvoering efficiënter
  3.  mensen het plezier in het werk hervonden.

We doen het samen 

AVW2 is partner van Spiral Drives, het startpunt voor effectieve ontwikkeling van mens, team en organisatie. Wij gebruiken het gedachtegoed en de instrumenten van Spiral Drives om mensen en teams in beweging te brengen. Soms als onderdeel van een project (bijvoorbeeld op het gebied van ICT, procesverbetering of vastgoedsturing). Soms als hulpmiddel bij het coachen van individuen of teams. Maar ook bij de volgende stap in jouw carrière. Al deze instrumenten zijn procesgericht: vrij van oordeel geven ze een krachtige impuls aan ontwikkeling. En dat allemaal op basis van inzicht. Spiral Drives is praktisch en uitnodigend, waardoor mensen op een natuurlijke wijze eigen verantwoordelijkheid nemen en (pro)actief in beweging komen richting gestelde doelen.

contact opnemen

onze klanten

aan het woord

© 2023
Created by LR Internet