dit is de functie

Jij gaat, als senior adviseur van AVW2, aan de slag bij onze opdrachtgevers om hen strategisch over ICT te adviseren en dit te vertalen in beleid en realisatie. Daarnaast ben je in staat om als projectmanager, procesbegeleider of interim manager jouw advies in de praktijk te brengen. Daarbij is jouw credo: je doet het niet vóór de klant maar met de klant.

dit ga je doen

  • Adviseren op strategisch niveau over ICT en dit vertalen in beleid en realisatie
  • Actief als projectmanager, procesbegeleider of interim manager
  • Je hebt je eigen netwerk van waaruit je opdrachten voor jezelf en het AVW2 team kunt organiseren
  • Je werkt vanuit huis of vanaf je kantoor bij je opdrachtgever
  • Samen met je collega’s van AVW2 ga je aan de slag om de dienstverlening te optimaliseren en te verbreden. 

dit breng je mee

Jij kent de corporatiesector en bent een ervaren en ondernemende adviseur. Je hebt eigenheid, wijsheid en soms allebei tegelijk. Je combineert denken en doen met drive en durf. Jij gaat voor het resultaat in je opdrachten en doet dat met humor en flair. Jij bent een AVW2’er die staat voor kwaliteit zonder fratsen.

  • Een afgeronde hbo/wo opleiding in de richting bedrijfskunde;
  • Je bent in staat om vraagstukken te zien in hun context en samenhang;
  • Je weet mensen te activeren en enthousiasmeren door ze in hun kracht te zetten;
  • Je kent de corporatiesector en je hebt een brede kennis op he gebied van processen en ICT;
  • Vanuit je bedrijfskundige blik weet jij er nodig is om ICT succesvol te implementeren en om rendement uit de ICT-investering te halen. 

dit is het aanbod

Natuurlijk bieden we je een goed salaris en opleidingsmogelijkheden. En word je gefaciliteerd met alle moderne communicatiemiddelen. Wat ons gelukscafé voor jouw kan betekenen lichten we graag toe in ons gesprek. Wat het gelukscafé voor ons betekent is onder ander het maken van herinneringen voor het leven tijdens onze kersthappening en ski-vakantie. Wil jij meer weten over het gelukscafé of over deze functie bel of mail met Jos Vervoort op 06 514 33 439 of jos.vervoort@avw2.nl of met Patrick Beterams op 06 122 56 005 of patrick.beterams@avw2.nl

dit is AVW2

AVW2 is een landelijk bedrijfskundig adviesbureau met groeiambities én een 100% focus op woningcorporaties. Al 10 jaar bieden we onze opdrachtgevers een breed pallet aan kennis en diensten gericht op vraagstukken op het gebied van (vastgoed)sturing, procesmanagement en digitalisering. Daarnaast vervullen we ook interim rollen op specifieke thema’s en begeleiden we opdrachtgevers in de werving en selectie voor strategische rollen.

AVW2 werkt in haar eigen “gelukscafé” met een team van bevlogen adviseurs en interim managers die waarde hechten aan onze eigenheid, humor, no-nonsense mentaliteit en onze passie om mensen en organisaties in beweging te brengen. Het is onze ambitie om opdrachtgevers iedere dag weer beter te laten presteren dan gisteren, stap voor stap. Alles met het doel de ambities van de opdrachtgever waar te maken.

Kijk voor meer informatie over ons, het gelukscafé en onze collega’s op www.avw2.nl.

solliciteer eenvoudig

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Patrick

Foto Patrick Beterams
© 2024
Created by LR Internet