Patrick Kwakman

Patrick bij de klant

Ik houd ervan om doelgericht te werken, want zonder doel geen uitdaging. Het optimaliseren van processen, informatiemanagement en implementaties: dat is waar ik graag mee bezig ben. Samenwerken en vertrouwen zijn voor mij belangrijke aspecten om een project te laten slagen. Ik benader mijn opdrachtgevers zakelijk en neem alle verantwoordelijkheid voor de afspraken die gemaakt zijn. Daarnaast bewaar ik het overzicht tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau om een optimaal projectresultaat te behalen.

Patrick bij AVW2

Met mijn ervaring als consultant bij een softwareleverancier breng ik veel technische kennis mee. Ik weet wat er nodig is om systemen in te richten. Daarnaast heb ik jaren ervaring met het archiveren van documentatie binnen corporaties. Deze kennis en ervaringen deel ik binnen AVW2 en zo draag ik een steentje bij aan het verder ontwikkelen van AVW2 en mijn collega’s.

Patrick privé

Samen met mijn vriendin zoek ik graag de balans tussen ontspanning en actief bezig zijn. We maken graag een wandeling door het bos of pakken de racefiets voor een rondje Veluwe. Ik houd van sportieve uitdagingen en doe regelmatig mee aan hardloopwedstrijden. Een andere hobby is muziek: ik bezoek regelmatig concerten of festivals op zoek naar nieuwe bandjes. Tijdens mijn vakanties ga ik graag op wintersport of reis ik naar andere werelddelen.

terug naar overzicht
Patrick Kwakman Patrick Kwakman
© 2024
Created by LR Internet