Marion Muller

Marion bij de klant 

Of het nu gaat om coaching of advisering, mensen in beweging krijgen en beter laten (samen)werken, daar krijg ik energie van!
Als adviseur werving & selectie word ik blij van mijn netwerk aanboren, goede gesprekken voeren, professionals warm maken voor die ene functie en de woningcorporatie laten inzien dat de voorgestelde kandidaten het verschil kunnen gaan maken in hun organisatie. En dan de kandidaat een fijne landing geven in zijn of haar nieuwe baan. Dat doe ik door ook mee te denken over een goede “onboarding” en een ruggensteun te zijn na de benoeming. Dit kunnen we zelfs formaliseren door coaching of een leiderschapstraject. Individueel of in teamverband.

Marion bij AVW2  

Ik moedig samenwerking binnen de organisatie aan. Sparren, kennis delen en elkaar aanvullen als persoon en op expertise. Ik zit vol ideeën om de organisatie nog beter op de kaart te zetten en nog beter gezien te worden. 
Mijn meer dan 30 jaar ervaring in de corporatiesector (18 jaar als werkgever/directeur van een adviesbureau en 12,5 jaar als loopbaancoach) zijn daarbij heel waardevol. Momenteel zet ik mijn expertise in voor werving en selectie, het vinden van de match! Daarnaast ben ik inzetbaar op thema’s als leiderschapsontwikkeling, (keten)samenwerking (soft skills), ook op interim basis.

Marion privé 

Ik heb een heel fijn gezin met man en drie volwassen dochters. We trekken veel op samen en hebben veel lol. Daarnaast word ik heel blij van borrelen en eten met vrienden, wandelen in de natuur en af en toe een avondje op de bank met een leuke serie of film. Mijn favoriete vakantielanden zijn Italië en Oostenrijk (zomer en winter). Bovenop een berg met een ver uitzicht: magisch!

terug naar overzicht
Marion Muller Marion Muller
© 2024
Created by LR Internet