Marcel Noordhuis

Marcel bij AVW2 

Door studie en werkervaring heb ik mij gespecialiseerd in de ketensamenwerking tussen corporaties en haar ketenpartners. Ik ben daarin een goede sparringspartner voor bestuurders en managers en kan de vertaling maken naar de operationele sturing van de werkvloer. Omdat ik de wereld van de ketenpartners ook goed ken, ben ik een verbinder ofwel de Haarlemmer olie die de samenwerking tussen de diverse organisaties verbetert. (Marcel maakt deel uit van onze Innercircle.)

Marcel bij de klant 

Mijn energie krijg ik van het implementeren van de hiervoor genoemde samenwerking. Wat erg bij mij past is het samen bedenken, samen doen, samen leren en in overleg bijsturen. Ik geniet ervan als de geboekte successen binnen het project ook daarbuiten met enthousiasme wordt ontvangen en zich als een olievlek verspreid over de gehele organisatie. 

Marcel privé

Mijn nieuwste passie is mijn onlangs gekochte motor. Heerlijk vind ik het om daarop te toeren en te genieten van het rijden en van de omgeving. Ook geniet ik als ik al varend op het water ben of als ik in de sportschool aan het trainen ben. En tenslotte vind ik het heerlijk om actief op ski vakantie te gaan of om te genieten van de vakantiezon op Curaçao.

 

terug naar overzicht
Marcel Noordhuis Marcel Noordhuis
© 2024
Created by LR Internet