Isabelle van Goch

Isabelle bij de klant

Vanuit verschillende invalshoeken, ben ik al jaren actief in de corporatiesector. Door bijvoorbeeld processen slimmer te maken, ketensamenwerking goed in te richten of een managementpositie tijdelijk in te vullen, ben ik vooral bezig met het klantvriendelijker en efficiënter maken van de bedrijfsvoering.
Vanuit een goede analyse van het probleem, ga ik voortvarend aan de slag en werk ik samen met medewerkers toe naar het eindresultaat. Ik geef ruimte voor ontwikkeling en stuur bij waar nodig.  Het is belangrijk dat er, los van de focus op het eindresultaat, ruimte is voor inventieve oplossingen en humor. Ik geloof in POWER, Plezier Op t Werk En Resultaat!

Isabelle bij AVW2

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Mijn kennis van de bedrijfsvoering bij corporaties en mijn ervaringen als manager met teams in verandering, deel ik graag met (de klanten van) AVW2. Gezamenlijk projecten realiseren en de feedback van collega’s bij AVW2 dragen bij aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. (Isabelle maakt deel uit van de Innercircle van AVW2.)

Isabelle privé

Ik ben moeder van Pieter (2001) en Tom (2003), die beiden nog thuis wonen. Om te ontspannen tennis ik wekelijks met vriendinnen en doen we mee aan competities en toernooien. Ook rijd ik in binnen- en buitenland rally’s als navigator. En als ik nog eens tijd overhoud, ga ik mijn tweede kinderboek schrijven.

terug naar overzicht
Isabelle van Goch Isabelle van Goch
© 2024
Created by LR Internet