het adviesbureau
voor woningcorporaties

Ben je zoek naar een advies? Of weet je al wat je nodig hebt? Of zoek je iemand die jouw plannen kan helpen implementeren en realiseren? Bij AVW2 hebben we alle specialisten in huis. AVW2’ers zijn ervaren, hebben kennis van de sector en brengen senioriteit mee. Daardoor herkennen en doorgronden ze een vraagstuk snel. Ze maken waar wat ze beloven en hechten waarde aan hun eigen(wijs)heid en humor. Daarmee creëren ze beweging. Dat is hun passie.

Advies

Bij AVW2 krijg je niet altijd wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt. Onze adviezen kenmerken zich doordat het geen dikke rapporten zijn. Onze analyses zijn scherp, ambitieus en toch haalbaar, de beoogde resultaten concreet en uitvoerbaar. Ons motto: al onze adviezen zouden we zelf kunnen implementeren en realiseren.

Projecten

Een project is meer dan het behalen van mijlpalen of resultaten. Omdat al onze projectleiders en programmamanagers de corporatieprocessen en -applicaties zelf hebben doorleefd, begrijpen ze als geen ander de valkuilen en risico’s. Extra aandacht geven zij aan medewerkers en aan de borging na het afronden van het traject.
AVW2. Wij doen het gewoon.

Maak kennis met AVW2

onze experts

ook voor uw organisatie

De experts en adviseurs van AVW2 staan voor je klaar met passende antwoorden.

contact opnemen

dit doen we

onze diensten & expertises

Adviesbureau voor woningcorporaties
© 2023
Created by LR Internet